Кіровоградська міліція підбила підсумки роботи в 2008 році

21 січня цього року в УМВС в області відбулося розширене засідання колегії Управління, на якому було підбито підсумки роботи міліції Кіровоградщини у 2008 році по виконанню Директиви Міністерства внутрішніх справ України щодо забезпечення правопорядку та вирішення основних завдань по захисту прав та свобод людини і громадянина, інтересів суспільства і держави від протиправних посягань, боротьби зі злочинністю, охорони правопорядку, забезпечення громадської безпеки та захисту об'єктів права власності.

В роботі колегії брали участь керівники галузевих служб та міськрайорганів області, які звітували за напрямками роботи по боротьбі з організованою злочинністю і корупцією, протидії злочинам у сфері економіки, забезпечення безпеки дорожнього руху, нелегальній міграції, попередженню розповсюдження наркоманії в суспільстві та боротьбі з незаконним обігом наркотиків, розкриттю майнових злочинів, профілактиці підліткової злочинності та попередженню насильства в сім'ї.

За допущені прорахунки в оперативно-службовій діяльності начальник УМВС в області генерал-майор міліції Василь Плавюк піддав конструктивній критиці роботу відділів кримінальної міліції у справах дітей, боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, деяких підрозділів міліції громадської безпеки, Олександрійського та Світловодського міськвідділів, Олександрівського, Знам'янського, Вільшанського райвідділів міліції та визначив терміни для усунення існуючих недоліків. Окремих керівників було притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Окреслюючи завдання Кіровоградської міліції, керівник відомства наголосив на необхідності посилення роботи по профілактиці та припиненні вуличних та майнових злочинів, охороні громадського порядку на вулицях та в громадських місцях на території міста і області. Адже розпорядженням Міністра внутрішніх справ України, 2009 оголошено роком протидії вуличній злочинності та злочинам проти особистого майна громадян. З цією метою буде збільшено кількість нарядів, які забезпечуватимуть охорону громадського порядку, переглянуто їх розстановку, залучено до цієї роботи максимальну кількість особового складу, проведено ряд оперативно-профілактичних відпрацювань.

На засіданні колегії також було оголошено Наказ МВС України про введення до складу колегії Управління помічника Міністра відділу регіонального контролю управління моніторингу дотримання прав людини в діяльності ОВС Апарату Міністра Віктора Жучені.

Comments are closed.