У Кіровоградській області рятувальники діставали сім’ю з колодязя

Вчора в 17:10 в Народну службу порятунку МНС "01" вчинило повідомлення про те, що в Кіровограді на території садового суспільства "Дружба" чоловік з дружиною впали в колодязь.

Як повідомляє прес-служба МНС України, телефонували сусіди, на очах яких і стався цей інцидент. Як з'ясувалося, 38 - літній господар змащував стики колодязя сумішшю гудрону. Але не врахував небезпеку пари цієї суміші: коли він спустився майже на дно (близько 10 м-коду) - знепритомнів. Першою в набат забила 33 - літня дружина. Жінка вирішила самостійно допомогти. І коли спустилася виручати свого мужа, то і сама знепритомніла. За всім цим спостерігали сусіди, які і викликали рятувальників.

Приїхавши на місце виклику, бійцеві МНС намагалися використовувати трехколенчатую драбину, але марно (діаметр колодязя був всього - 80 см). Тому, одного з рятувальників в апараті на стислому повітрі обв'язали мотузком і спустили, щоб дістати жінку. Піднявшись на поверхню, бійці змінилися, щоб дістати чоловіка.

Виявляється, навіть для рятувальників тривале перебування в колодязі створювало загрозу для життя. Поки проводилися рятувальні роботи, до дачного будинку вже прибула карета швидкої меддопомоги. Обидві пострадавших в стані середнього тягаря госпіталізували в облбольницу.

Comments are closed.