На ремонт доріг в Кіровограді передбачено витратити близько 30 мільйонів гривень

Наступного року на капітальний ремонт доріг в Кіровограді передбачено витратити майже 30 млн. грн. Як повідомили в прес-службі Кіровоградського міськвиконкому, вже погоджений попередній перелік вулиць, в якому максимально враховані пропозиції жителів Кіровограда, висловлені на прийомах у міського голови і депутатами міськради в своїх запитах.

За інформацією заступника начальника департаменту житлово-комунального господарства Валерія Челядінова, засоби на ремонт дорожнього покриття передбачається використовувати з двох джерел: міського бюджету і цільової державної субвенції.

"Для виконання запланованого об'єму ремонтних робіт з бюджету міста в 2008 році буде виділено близько 12 млн. грн. За ці гроші можна буде капітально відремонтувати півтора десятки вулиць переважно в центральній частині міста", - повідомив Челядінов.

За його словами, з державного бюджету у вигляді цільової субвенції очікується отримати близько 15 млн. грн. На поточний ремонт кіровоградських автодоріг заплановано витратити 200 тис. грн.

Comments are closed.