Перший дзвінок в єврейській школі Кіровограда

Перший дзвінок в єврейській школі Кіровограда

Першого вересня продзвенів перший дзвінок для учнів, їх батьків і вчителів єврейської школи "Ор Авнер" Кіровограда. Почався восьмий навчальний рік.

Початок восьмого навчального року переважно був присвячений першокласникам, яких в цьому навчальному році теж вісім.

Окрім жартів, для школи вісім першокласників - це велике досягнення. За літо школа виросла з 49 до 56 учнів. А в порівнянні з початком минулого навчального року, кількість учнів у нас збільшилося на сорок відсотків.

Урочисту лінійку, присвячену новому навчальному року, відкрив вітальною мовою рабин Кіровограда Дан Закута. Він привітав всіх присутніх, побажав дітям успіхів в навчанні, а викладачам і батькам - терпіння і сил.

Рав Дан протрубив в шофар, який нагадав всім про те, що почався місяць Елул, останній місяць єврейського року.

Вже стало доброю традицією, що першокласники отримують дарунки від Федерації єврейських общин України, при підтримка Фонду Пінчука.

Цього року рабин Дан Закута вручив дітям красиві рюкзаки, повністю наповнені шкільним приладдям.

Окрім цього, все учні УВО "Ор Авнер" отримали дарунки від фірми "Ласка", які були люб'язно надані Олександром Вербіцким.

Багато теплих слів було сказано найменшим учням школи.

Єврейський дитячий сад "Ган Менахем" не міг залишитися в стороні від поздоровлень. Як же інакше, адже дві колишні його вихованки стали сьогодні школярками.

Лінійка завершилася, і першими її покинули першокласники, гордо простуючи в клас, услід за своєю першою вчителькою, викладачем вищої категорії Іриною Слесаренко.

Comments are closed.