П’яний водій збив головного даішника Кіровоградщини

В результаті дорожньо-транспортного випадку, події з вини п'яного водія, травмований начальник ДАІ Кіровоградської області.

Як повідомляє прес-служба департаменту ДАІ МВС України, ДТП сталося в ніч на суботу в Кіровограді, на вулиці Кримської.

Водій автомобіля "Рено-кліо", житель обласного центру, який знаходився в нетрезвом достатку, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем "Тойота-камрі", який стояв в крайній правій смузі з включеними габаритними вогнями. За кермом "Тойоти" знаходився начальник управління Державтоінспекції УМВД України в Кіровоградській області полковник міліції Михайло Чульський. Згідно плану-расстановке він знаходився на службі у форменому одязі і з табельною зброєю.

В результаті ДТП керівник обласного управління ДАІ отримав удар ребрової дуги і закритий перелом ребера і був госпіталізований в міську лікарню.

Важкі травми отримав пасажир автомобіля "Рено-кліо", житель Кіровограда. Він також госпіталізований.

З'ясовано, що автомобіль правопорушника належить іншому власникові. Тому водій, який знаходився за кермом "Рено-кліо", не мав права знаходитися за кермом транспортного засобу - у нього не опинилося водійського посвідчення. А експертиза підтвердила достаток його сп'яніння.

Comments are closed.