Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 06.09.2025, 12:59   #1
Парфонтий
Местный

По умолчанию Який план зробити нову кухню у Львові

Привіт! Маю план зробити нову кухню у Львові, і думаю про варіант «на замовлення». Хочу, щоб було зручно, щоб фасади не втрачали вигляду через кілька років, і щоб все виглядало стильно. Як правильно обрати, аби кухня реально служила довго, а не просто виглядала гарно перші місяці?
Парфонтий вне форума   Ответить с цитированием
Старый 06.09.2025, 12:59   #2
Teer
Местный

Я робив ремонт кілька років тому. Можу сказати, що стиль — це круто, але без правильно підібраних матеріалів і фурнітури довговічності не буде. Я колись економив на петлях, і через рік половина дверцят провисла. Тепер би точно не повторював цієї помилки.
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 06.09.2025, 12:59   #3
Калина
Местный

У мене досвіду немає, але подруга замовляла. Вона казала, що найбільше задоволена тим, що кухня була спроєктована під її звички. Вона любить випічку, і їй зробили окремий простір для замісу тіста. Оце, мабуть, і є головне — щоб під тебе адаптували.
Калина вне форума   Ответить с цитированием
Старый 06.09.2025, 13:00   #4
Мартын
Местный

Цитата:
Сообщение от Калина Посмотреть сообщение
У мене досвіду немає, але подруга замовляла. Вона казала, що найбільше задоволена тим, що кухня була спроєктована під її звички. Вона любить випічку, і їй зробили окремий простір для замісу тіста. Оце, мабуть, і є головне — щоб під тебе адаптували.
Я теж свого часу обирав кухню на замовлення у Львові. Моя порада: дивитися не лише на дизайн, а й на ергономіку. Наприклад, у мене раніше все було хаотично: холодильник стояв далеко від мийки, а робоча поверхня була замала. Тепер, коли робили нову кухню, все продумали до деталей — і це змінило життя. Додатково раджу обов’язково врахувати довговічність матеріалів.
Красиві глянцеві фасади швидко набридають і стають проблемними у догляді. Раджу почитати статтю https://dailylviv.com/news/ekonomika...-i-styl-139570 — там добре описано, чому індивідуальний підхід у Львові зараз на першому місці.
Мартын вне форума   Ответить с цитированием
Ответ