![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт! Маю план зробити нову кухню у Львові, і думаю про варіант «на замовлення». Хочу, щоб було зручно, щоб фасади не втрачали вигляду через кілька років, і щоб все виглядало стильно. Як правильно обрати, аби кухня реально служила довго, а не просто виглядала гарно перші місяці?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я робив ремонт кілька років тому. Можу сказати, що стиль — це круто, але без правильно підібраних матеріалів і фурнітури довговічності не буде. Я колись економив на петлях, і через рік половина дверцят провисла. Тепер би точно не повторював цієї помилки.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
У мене досвіду немає, але подруга замовляла. Вона казала, що найбільше задоволена тим, що кухня була спроєктована під її звички. Вона любить випічку, і їй зробили окремий простір для замісу тіста. Оце, мабуть, і є головне — щоб під тебе адаптували.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Красиві глянцеві фасади швидко набридають і стають проблемними у догляді. Раджу почитати статтю https://dailylviv.com/news/ekonomika...-i-styl-139570 — там добре описано, чому індивідуальний підхід у Львові зараз на першому місці. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |