Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 25.04.2023, 10:39   #1
ardzo
Местный

По умолчанию Підкажіть компанії, які здійснюють міжнародні перевезення

Я маю декілька запитань про міжнародні перевезення вантажів. Мені потрібно перевезти декілька партій меблів та коробки зі зразками товару з України до Німеччини. Можливо, хтось знає якісні транспортні компанії, які займаються міжнародними перевезеннями грузів? Які критерії варто враховувати при виборі такої компанії?
ardzo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.04.2023, 11:13   #2
Teer
Местный

Я був у подібній ситуації і можу порадити компанію Автотрансекспедиція. Ця компанія займається міжнародними перевезеннями вантажів і має хорошу репутацію на ринку. Що стосується критеріїв вибору, то я зазвичай звертаю увагу на таке: терміни доставки, вартість, зручність спілкування з менеджерами компанії та рівень страхування вантажу. Що стосується мого досвіду співпраці з Автотрансекспедиція, то вони успішно доставляли мої товари з України до Німеччини. Кожен етап перевезення був чітко узгодженим і контрольованим. Наші товари були безпечно упаковані та перевезені згідно з усіма вимогами. Якість їхньої роботи мене вразила, тому я вирішив поділитися цим досвідом з вами. Також фірма надає послуги зі страхування вантажів https://avtotranz.com.ua/uk/poslugi-...nnia-vantazhu/ Це важливо якщо перевозите крихкий товар, наприклад.
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Ответ