![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Я маю декілька запитань про міжнародні перевезення вантажів. Мені потрібно перевезти декілька партій меблів та коробки зі зразками товару з України до Німеччини. Можливо, хтось знає якісні транспортні компанії, які займаються міжнародними перевезеннями грузів? Які критерії варто враховувати при виборі такої компанії?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я був у подібній ситуації і можу порадити компанію Автотрансекспедиція. Ця компанія займається міжнародними перевезеннями вантажів і має хорошу репутацію на ринку. Що стосується критеріїв вибору, то я зазвичай звертаю увагу на таке: терміни доставки, вартість, зручність спілкування з менеджерами компанії та рівень страхування вантажу. Що стосується мого досвіду співпраці з Автотрансекспедиція, то вони успішно доставляли мої товари з України до Німеччини. Кожен етап перевезення був чітко узгодженим і контрольованим. Наші товари були безпечно упаковані та перевезені згідно з усіма вимогами. Якість їхньої роботи мене вразила, тому я вирішив поділитися цим досвідом з вами. Також фірма надає послуги зі страхування вантажів https://avtotranz.com.ua/uk/poslugi-...nnia-vantazhu/ Це важливо якщо перевозите крихкий товар, наприклад.
|
![]() |
![]() |
![]() |