Кировоград - городской форум
 

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ
 
Опции темы
Старый 17.04.2023, 12:06   #1
followme
Пользователь
 
Регистрация: 18.08.2019
Адрес: Киев, Киевская область
Сообщений: 99
По умолчанию Які ціни на оформлення будинків в селі та на два власника

По-перше, не існує різниці оформлення будинку в селі або в місті, процедура така сама.

Виключення особливих оформлень будинків - є Київ, бо в нього складна інфраструктура й зробити плани будівництва значно важче, дуже багато охоронних зон й ДБН зв'язують руки.

Тим паче, попасти на прийом для консультації в КМДА майже неможливо, починаючи з часів ковід 2021 року й по досі триваючу війну в Україні.

Можна сказати, що інколи оформлення будинку в селі значно важче, як з нашого досвіду в Софіївській Борщагівці був будинок, на який сама сільська Борщагівська рада написала скаргу на незаконне будівництво, чим створила спеціально нові проблеми під час оформлення.

Щодо двох власників будинку. Якщо це стосується безпосередньо оформлення документів та реєстрації їх через ДІАМ в Реєстрі будівельної діяльності, то така можливість вже існує, вказати в дозволі на будівництво приватного будинку й декларації про введення в експлуатацію - ДВА ВЛАСНИКА. Тобто в спеціальних графах.

Але, щоб юридично правильно оформити будинок на двох власників, які забудовують земельну ділянку господарським способом - то треба ДОГОВІР про спільне будівництво й домволеність по частках права власності на кожного з двох майбутніх власників. Чи ці частки у праві власноті одинакові чи різні.

Наприклад в наших юристів по нерухомості вказані повні ціни на офрмлення будинку: https://legalhome.com.ua/ua/poriadok...ina-za-posluhy - але не маємо вартості на цей договір, бо це НЕ СТАНДАРТНА ситуація.

А за правилами ділового обороту, все що поза прямою послугою юриста - оплачується замовником. Сюди же входить ціна на довіреність по представництву інтересів.
__________________
Юридичні обговорення, виберіть цікаву тему й отримайте безкоштовну консультацію: http://gorod.kr.ua/forum/showthread.php?t=44411
followme вне форума   Ответить с цитированием
Ответ


Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)
 

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.

Быстрый переход


Текущее время: 07:58. Часовой пояс GMT +3.


(с) gorod.kr.ua

Rambler's Top100