Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 06.04.2023, 14:52   #1
gonshchik_petr
Местный

По умолчанию Набуття у власність за набувальною давністю

Добрий день. Я знаю, що можна набути власність за набувальною давністю, але я не знаю, як це організувати. Як мені розпочати процес набуття власності за набувальною давністю?
gonshchik_petr вне форума   Ответить с цитированием
Старый 06.04.2023, 15:01   #2
Evo
Местный

Перш за все, вам потрібно зібрати всю необхідну документацію, таку як докази володіння нерухомістю, такі як договор купівлі-продажу, акти про приймання-передачу та інші документи.
Evo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 06.04.2023, 15:07   #3
Lozhechnik
Местный

Мені здається, треба виявити особу, яка набула нерухомість за набувальною давністю.
Це може бути будь-яка особа, яка виконувала дії, що сприяли набуттю власності за набувальною давністю.
Lozhechnik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 06.04.2023, 15:16   #4
German333
Местный

Цитата:
Сообщение от gonshchik_petr Посмотреть сообщение
Добрий день. Я знаю, що можна набути власність за набувальною давністю, але я не знаю, як це організувати. Як мені розпочати процес набуття власності за набувальною давністю?
Я б, на вашому місці, скористався послугами обізнаного юриста. Хотів би додати, що ви можете скористатися онлайн додатком "Консультант", який містить всю необхідну інформацію про набуття власності за набувальною давністю https://consultant.net.ua/service/ac...of-limitations . На цьому сайті ви можете знайти певну інформацію про законодавство та судову практику з цього питання.
Ви також можете скористатися послугами їх юридичних консультантів, які нададуть вам всю необхідну інформацію та порадять, які дії потрібно вжити для набуття власності за набувальною давністю. Крім того, вони допоможуть вам оформити всю необхідну документацію та забезпечити правильну процедуру.
German333 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ