Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 20.03.2023, 10:44   #1
Builder
Местный

По умолчанию Замовлення мармурового пам'ятника в Києві

Доброго дня всім! Хочу своєму дідусю замовити пам'ятник з мармуру, але не знаю куди звернутися за такою послугою. Порадьте надійну компанію, що займається виготовленням таких пам'ятників в Києві.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 20.03.2023, 10:47   #2
gonshchik_petr
Местный

Нещодавно я проводив заміну пам'ятників двом своїм бабусям, оскільки багато років тому виготовляли не дуже якісні пам'ятники, які з часом втратили свій вигляд. Можу підказати де замовляв пам'ятники з мармуру.
gonshchik_petr вне форума   Ответить с цитированием
Старый 20.03.2023, 10:49   #3
Builder
Местный

Я переглянув в інтернеті служби що виготовляють пам'ятники, але мені не подобаються їх дизайни, хочеться щось красиве та не звичайне. Залиш, будь ласка, посилання на сайт ритуальної служби, де ти замовляв пам'ятники.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 20.03.2023, 10:55   #4
gonshchik_petr
Местный

Замовляв я пам'ятники з мармуру https://www.prjadko.kiev.ua/ua/pamia...z-marmuru.html в ритуальній службі "ПП Прядко", оскільки вони мають багаторічний досвід з надання якісних ритуальних послуг.

Дизайн пам'ятника можна обрати як з каталогу, так і спеціалісти можуть виготовити індивідуальний дизайн пам'ятника будь-якої складності. На кожен пам'ятник є гарантія 10 років. Та доставку зі встановленням, здійснює ритуальна служба. Я особисто дуже задоволений якістю пам'ятників, вони красиві та міцні.

gonshchik_petr вне форума   Ответить с цитированием
Ответ