![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Доброго дня всім! Хочу своєму дідусю замовити пам'ятник з мармуру, але не знаю куди звернутися за такою послугою. Порадьте надійну компанію, що займається виготовленням таких пам'ятників в Києві.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Нещодавно я проводив заміну пам'ятників двом своїм бабусям, оскільки багато років тому виготовляли не дуже якісні пам'ятники, які з часом втратили свій вигляд. Можу підказати де замовляв пам'ятники з мармуру.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Я переглянув в інтернеті служби що виготовляють пам'ятники, але мені не подобаються їх дизайни, хочеться щось красиве та не звичайне. Залиш, будь ласка, посилання на сайт ритуальної служби, де ти замовляв пам'ятники.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Замовляв я пам'ятники з мармуру https://www.prjadko.kiev.ua/ua/pamia...z-marmuru.html в ритуальній службі "ПП Прядко", оскільки вони мають багаторічний досвід з надання якісних ритуальних послуг.
Дизайн пам'ятника можна обрати як з каталогу, так і спеціалісти можуть виготовити індивідуальний дизайн пам'ятника будь-якої складності. На кожен пам'ятник є гарантія 10 років. Та доставку зі встановленням, здійснює ритуальна служба. Я особисто дуже задоволений якістю пам'ятників, вони красиві та міцні. |
![]() |
![]() |
![]() |