![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт, друзі! Підкажіть будь ласка, чи варто купувати товари на чорну п’ятницю щось у 2022 році, чи краще утриматись та купити щось у наступнуму році? Бо я в цьому зовсім не шарю, буду радий якщо допоможете.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Що тут казати, я би на вашому місці дійсно щось купував би, тому що скидки у 2022 році повинні бути ще тим не менше добрі, та є ще шанс купити щось по старих цінах.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Дивився я каталог товарів у деяких магазинах, та щось побачив, що вже націнка дуже велика та товарів навіть по старих цін не буде якщо туди зробити добру скидку, то мене вже напргягає як би то казати так…
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Не можу сказати що я особисто буду купувати дуже багато чого, але деякі товари точно будуть в моєму кошику 20 числа! Раджу вам зайти та подивитися взагалі в цілому ціни на товари у чорній п'ятниці https://comfy.ua/ua/black-friday.html Минулого року вийшло купити собі новий телевізор Samsung за гарною та вигідною ціною, до того ж ще й дешево вийшло, доставку не оформляли, прийшли та забрали за місцем. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |