Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 19.11.2022, 16:47   #1
German333
Местный

По умолчанию Чи варто купувати товари на чорну п'ятницю?

Привіт, друзі! Підкажіть будь ласка, чи варто купувати товари на чорну п’ятницю щось у 2022 році, чи краще утриматись та купити щось у наступнуму році? Бо я в цьому зовсім не шарю, буду радий якщо допоможете.
German333 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.11.2022, 16:48   #2
Builder
Местный

Що тут казати, я би на вашому місці дійсно щось купував би, тому що скидки у 2022 році повинні бути ще тим не менше добрі, та є ще шанс купити щось по старих цінах.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.11.2022, 16:48   #3
German333
Местный

Дивився я каталог товарів у деяких магазинах, та щось побачив, що вже націнка дуже велика та товарів навіть по старих цін не буде якщо туди зробити добру скидку, то мене вже напргягає як би то казати так…
German333 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.11.2022, 16:49   #4
Tisha
Местный

Цитата:
Сообщение от German333 Посмотреть сообщение
Привіт, друзі! Підкажіть будь ласка, чи варто купувати товари на чорну п’ятницю щось у 2022 році, чи краще утриматись та купити щось у наступнуму році? Бо я в цьому зовсім не шарю, буду радий якщо допоможете.
Ну дивіться, я можу сказати що купувати товари однозначно стоїть на розпродажах, особливо на таких великих, дуже багато товарів потрапляють під акцію.

Не можу сказати що я особисто буду купувати дуже багато чого, але деякі товари точно будуть в моєму кошику 20 числа! Раджу вам зайти та подивитися взагалі в цілому ціни на товари у чорній п'ятниці https://comfy.ua/ua/black-friday.html Минулого року вийшло купити собі новий телевізор Samsung за гарною та вигідною ціною, до того ж ще й дешево вийшло, доставку не оформляли, прийшли та забрали за місцем.

Tisha вне форума   Ответить с цитированием
Ответ