![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Пользователь
|
![]()
Завтра йду купувати годинник. Як думаєте, чи варто відразу купити плівку або екран захисний? Вооще варто їх купувати чи годинник не так дряпається?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Пользователь
|
![]()
Якщо є – одразу беріть і клейте в магазині. Я ось тільки сьогодні теж поміняла свої другі на 5-ті. Обійшла п'ять точок, ті, що поруч - у них немає відповідного скла. Другі мої мало були зі сколами невеликими. Беріть тільки скло об'ємне з боковим захистом
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Пользователь
|
![]()
Не розумію взагалі, навіщо вони потрібні. Я Apple Watch купила, як тільки з'явилися, носила разів десять, потім зняла, так і лежати в шафці. Що там дивитися, погоду та час.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Пользователь
|
![]()
Для тих, хто спортом займається офігенна річ. На пробіжку можна телефон не брати. Особисто для мене вони дуже зручні. Автор, можу вам підказати купити захисне скло в цьому інтернет-магазині https://cma.ua/uk/zashitnoe-steklo-dlya-apple-watch Я вже пару раз міняла, виходить вигідніше, чим купувати в сервісі.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Пользователь
|
![]()
Будь-яку техніку, яку ви купуєте, потрібно відразу захищати з нововведення. Мені навіть при покупці телефону запропонували в подарунок https://yaknoviy.ua/iphone/seriya-iphone-13-pro . До речі, зараз важко знайти вигідну пропозицію з придбання смартфона і я вирішив, що шукаю дешевші варіанти і тут мені трапився даний сайт. Спочатку я сумнівався, але ризикнув і залишився задоволеним клієнтом.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Пользователь
|
![]()
краще клеїти відразу якщо на останні гроші купляли часи
|
![]() |
![]() |