![]() |
|
Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п. |
![]() |
|
Опции темы
![]() |
![]() |
#1 |
Новичок
|
![]()
Предлагаю тут делиться своим мнением и опытом по поводу подбора стильных ремней. Как вам идея?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Новичок
|
![]()
Жене покупали ремень Sergio Torri - по цене недорого и качество супер. Она довольна, но опять просит новый ... уже деньги прячу.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Пользователь
|
![]()
Когда мне нужно было купить качественный ремень я не знал куда можно обратиться в Киеве, так как много бутиков закрылось. Хорошо , что мне дали совет обратить внимание на сайт Интернет-магазина аксессуаров и обуви "Мистер Воллет" https://wallet.ua/c/f-belts/ - здесь большой выбор стильных и современных ремней, а так же ассортимент других изделий с кожи высокого качества. Рекомендую.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Друзі завжди був, є і буде в моді ремінь з натуральної шкіри - такі ремені дуже довго служать, виглядають досить стильно і вони підходять як для офісної цибулі, так і для вечірньої прогулянки містом в джинсах. Тішить, що у нас є українські виробники, які пропонують шкіряні ремені https://doberman.style/shop/ справді високої якості. Рівень італійський, а ціна – українська.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Новичок
|
![]()
Привіт! Ідея чудова! Я теж завжди шукаю стильні ремені, і можу поділитися своїм досвідом. По-перше, звертайте увагу на якість матеріалу – натуральна шкіра завжди виглядає солідніше і довше служить. Ремені з цікавими пряжками або нестандартними деталями можуть стати акцентом вашого образу. Ще один важливий момент – підібрати ремінь під стиль одягу. Якщо любите класичний стиль, краще вибрати однотонний ремінь нейтрального кольору. Для більш сучасного вигляду можна спробувати ремені з яскравими принтами чи текстурами. Давайте обмінюватися порадами та рекомендаціями!
|
![]() |
![]() |
![]() |