![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Хочу спитати про те, як ви вибираєте собі жіночі туфлі? Цікавить, тому що скоро весна і літо, а тому потрібно виглядати на всі 100! Думаю взяти щось якісне та вишукане. Що можете порадити? Як правильно вибирати туфлі?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Новичок
|
![]()
Можеш вибрати традиційні туфлі на шпильці в класичних кольорах або трохи ризикнути і купити модель, яка додасть характеру кожній, навіть найбільш стриманій стилізації.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Новичок
|
![]()
Дуже модне останнім часом взуття з так званим «дивним» каблуком. Шпилька, побудована з трикутників або кругів. Стовпчик, який нагадує перевернутий трикутник. А може прозорий каблук, всередині якого знаходяться квіти. Так що вибирай жіночі туфлі https://rozetka.com.ua/ua/zhenskie-tufli/c4633425/ виходячи із своїх смаків.
Також велику увагі приділи зручності. Якщо взуття не зручне - це каторга. Важливе питання – це матеріал. Що стане кращим вибором - звичайно шкіряне взуття. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Новичок
|
![]()
А мы с женой всегда туфли выбираем для нее вместе. Я первый ее эксперт. Если ей нравиться, тогда последнее слово за мной. Если мне не нравиться - тогда мы идем дальше.
|
![]() |
![]() |
![]() |