![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Я дуже люблю читати новини і ось не так давно відкрив для себе сайт Скрипін umn мені у них дуже подобається. Завжди актуальні і свіжі новини. На мій погляд це один з кращих новинних порталів за останні час що я бачив, а можливо і кращий. А ви стежите за новинами?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Велике подяку та визнання нашим справжнім героям - рятувальникам Державної служби з надзвичайних ситуацій Запорізької області! Саме завдяки їхній відданості та безкомпромісній роботі наш регіон стає безпечнішим для всіх нас. З радістю повідомляємо, що наші ДСНСники отримали нові автомобілі для рятувальних операцій https://zaporignews.com.ua/news/87-z...nyh-operatsij/ . Ці сучасні транспортні засоби дозволять їм надавати швидку та ефективну допомогу в усіх надзвичайних ситуаціях. Надійність та безпека наших рятувальників - це безпека кожного з нас. Долучайтеся до нашої вдячної спільноти та допомагайте нам підтримувати наших героїв!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Навколо така купа тг каналів з новинами, марафонів і тд, що навіть не знаєш, за що бдратись першим.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Пользователь
|
![]()
Раджу дивитись новини на сайті Громадського Телебачення. Там завжди перевірена інформаця від компетентних журналістів
|
![]() |
![]() |
![]() |