![]() |
|
Увлечения и развлечения, культурная и общественная жизнь Общие темы. Хобби и развлечения, культурная и общественная жизнь города. Вопросы и обсуждения... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт. Будь-ласка, підкажіть де можна знайти дуже легкі страви в приготуванні але смачні, у мене буде дорогий мені гість, якого хочеться здивувати своїми кулінарними здібностями.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Привіт. Для нашого покоління вміння готувати не обовязкове, тому що, все можна замовити в кафе чи ресторані і залишиться тільки накрити стіл, багато хто не має просто часу для приготування їжі, а декого, не було кому навчити. Ось і мене не було кому вчити готувати, але якось мені так захотілось спробувати приготувати щось смачненьке і я почав шукати, як готувати борщ. І якось натрапив на ось цей сайт https://prosti-recepty.com подивився відео, закупив потрібні продукти і почав готувати. Якби не відео,то я не можу навіть уявити щоб то вийшло, а так це був борщ полтавський, це така смакота. Зараз я теж іноді готую різні страви, але з відео, мені так зрозуміліше. Спробуйте, Вам сподобається.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Новичок
|
![]()
Утку и белое вино
|
![]() |
![]() |