![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Мій пес останнім часом став жахливо крутити носом від сухого корму. Вирішив додавати якісні консерви або взагалі підібрати нормальний вологий раціон. Перепробували кілька варіантів із куркою та яловичиною, але пес половину лишає в мисці, ще й шлунок інколи реагує не дуже стабільно. Які саме м'ясні консерви ваші собаки їдять із задоволенням? Цікавлять паштети чи шматочки в соусі, які реально мають нормальний склад і подобаються вибагливим тваринам.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
У мене була схожа ситуація, коли собака просто відмовлялася їсти звичну їжу. З власного досвіду скажу, що курка та яловичина багатьом набридають або дають небажану реакцію на шкіру. Ми перейшли на монопротеїнові консерви з ягням або індичкою, де у складі мінімум сімдесят відсотків чистого м'яса без сої та зерна. Мій пес паштети не дуже полюбляє, а от м'ясні волокна в желе чи соусі з'їдає за хвилину. Шлунок після таких варіантів працює відмінно.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Дякую за слушну пораду щодо монопротеїнового складу та ягняти, треба буде протестувати такий варіант. А ти даєш консерви як повноцінну окрему порцію чи змішуєш із сухим кормом в одній мисці?
Ще цікавить питання фасування. У мене собака середнього розміру, тому великі банки на вісімсот грамів відкритими стоять занадто довго в холодильнику, а дрібні паучі виходять невигідними за ціною. Де зазвичай замовляєш, щоб був великий вибір банок різного об'єму і можна було взяти на пробу кілька смаків? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Зазвичай змішую пару ложок консерви з теплою водою та сухим кормом, так аромат розкривається значно краще.
Для середніх порід оптимально купувати банки по чотириста грамів, їх вистачає на два дні і вміст не завітрюється. Підібрати якісний вологий раціон можна на https://lohmatik.com.ua/sobaki/konservi-dlya-sobak/ де є зручний поділ за видами м'яса. Цей зоомаркет Лохматик має чудовий асортимент монобілкових консервів. Раджу взяти три різні банки на пробу (індичку, ягня або яловичину), щоб перевірити апетит і засвоєння. Якісний продукт має приємний м'ясний запах і щільну структуру без надлишку жиру. Після вибору постійного смаку вигідніше замовляти упаковками по шість або дванадцять банок.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|