![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
От задумався, хочу собі вишиванку, але ніяк не можу зрушити з місця, бо не розумію де взагалі шукати, щоб і вибір був великий, і якість нормальна. Дивився вже кілька варіантів в інтернеті, але скрізь або асортимент малий, або щось не те з якістю. В ідеалі щоб там же можна було і дружині, і дітям щось підібрати, якщо що, бо не хочеться щоразу шукати різні магазини. Може хтось вже знає таке місце і може підказати куди взагалі варто заглянути?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Мені здається, vishivano4ka саме те що ти шукаєш, там справді все в одному місці і для себе, і для родини. Магазин працює вже понад дванадцять років і більшість моделей власного виробництва, що одразу говорить про якість і контроль над кожним виробом. Асортимент там постійно оновлюється, є чоловічі сорочки з геометричними і рослинними орнаментами, жіночі блузи різних фасонів, дитячі моделі для будь-якого віку і навіть вишиті туніки та жилети. Зручно купити вишиванку там можна як для себе, так і для всієї родини в одному місці без зайвої біганини по різних сайтах. Доставка Новою поштою займає один-три дні і ціни дуже демократичні. До речі, нещодавно вот брав там собі вишиту чоловічу сорочку з планкою 3046-3 з домотканого полотна з геометричним орнаментом по одній стороні, виглядає дуже стильно за рахунок асиметричного рішення. І синові взяв там же сорочку з вишитим узором 7176-5 зі стильним чорно-сірим геометричним орнаментом, носить із задоволенням. Думаю, знайдеш там щось до душі, вдалого вибору.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|