Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 12.08.2026, 23:54   #1
Sonya
Местный

По умолчанию Книгарня Сенс

До вибору книг з психології я зазвичай ставлюся досить прискіпливо, тому що не люблю видання, які складаються переважно із загальних фраз і очевидних порад. Цього разу вирішила замовити книгу через інтернет-магазин книг «Сенс», оскільки сподобалося, що на сайті можна детальніше ознайомитися з виданнями та вибрати саме те, що відповідає моїм інтересам www.sens.in.ua/psychology/ Оформлення замовлення пройшло швидко, інтерфейс зрозумілий, тому навіть не довелося витрачати час на розбирання з навігацією. Для мене також важливо, як магазин пакує книги, адже неприємно отримувати нове видання з пошкодженою обкладинкою або загнутими сторінками. У цьому випадку все було добре: книга приїхала охайною та без видимих дефектів. Щодо самого видання, то воно приємно здивувало змістом. Автор не просто розповідає про психологічні особливості людини, а допомагає зрозуміти, як певні механізми проявляються у звичайному житті. Мені особливо сподобалися приклади, тому що завдяки їм інформацію набагато легше співвіднести з власним досвідом. Після кількох розділів навіть почала робити невеликі нотатки та позначки на стікерах, щоб не загубити цікаві думки. Вважаю, що саме такі книги мають найбільшу користь: їх можна читати поступово, повертатися до окремих розділів і щоразу знаходити щось нове. Окремо хочу похвалити «Сенс» за зручність покупки. Від пошуку книги до отримання замовлення все відбувалося логічно та без неприємних сюрпризів. Для мене це важливий критерій, адже якщо магазин залишає хороше враження, набагато охочіше повертаєшся туди за наступними покупками. Цю книгу точно не шкодую, що придбала, а «Сенс» уже додала до списку магазинів, де можна спокійно шукати цікаву літературу.
Sonya вне форума   Ответить с цитированием
Ответ