Цитата:
Сообщение от Arina
Підкажіть, будь ласка, хто останнім часом купував інструмент онлайн? Потрібен був шуруповерт чоловікові, а тепер ще думаю докупити набір біт і акумулятор. Дивлюся, що ціни дуже різняться, тому трохи насторожує. Цікавить саме реальний досвід: чи відповідає товар опису, як із гарантією і чи допомагають із вибором, якщо сама не дуже розумієшся.
|
Я нещодавно замовляла в інтернет магазині DeWALT акумуляторний шуруповерт DeWALT
https://dewalt-ukr.com.ua/ і одразу взяла набір біт, щоб не шукати окремо. Спочатку хотіла іншу модель, але після консультації зрозуміла, що вона більше підходить для професійного використання, а мені порадили варіант, який повністю закриває домашні потреби й коштує дешевше. Сподобалося, що консультант пояснив різницю між акумуляторами, комплектаціями та гарантією без складних термінів. Замовлення оформили того ж дня, усе приїхало в заводському пакуванні, з офіційною гарантією. Чоловік вже і меблі збирав, і на дачі паркан ремонтував — акумулятора вистачає надовго, інструмент не перегрівається, працює без нарікань. Після цієї покупки вирішила, що якщо знадобляться ще розхідники чи інший інструмент, то вже не витрачатиму час на пошуки різних магазинів.