![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Друзі, цікавить ваша думка: як обрати кухонну мийку для щоденного використання, щоб вона залишалася в хорошому стані через кілька років? Багато хто говорить, що важливо звертати увагу на матеріал, але не зовсім зрозуміло, який варіант краще поводиться з часом. Чи справді різниця між дешевшими і дорожчими моделями така велика? Хотілося б почути думки тих, хто вже користується мийкою не перший рік.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
З мого досвіду матеріал дійсно має значення. У нас колись була проста металева мийка, і з часом на ній почали з’являтися дрібні подряпини. Коли міняли кухню, вже дивилися на більш міцні варіанти. Виглядають вони довше акуратно.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Я чув схожу історію від знайомих. Вони казали, що дешевші моделі можуть швидше втрачати зовнішній вигляд. Особливо якщо кухня використовується щодня. Тому краще одразу дивитися на якість виготовлення.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Местный
|
Цитата:
Там якраз пояснюють, чому зараз багато людей беруть гранітні мийки Franke https://trueua.info/news/yak-obrati-...-vikoristannya вони реально виглядають красиво, плюс матеріал міцний. У статті ще є поради, як підібрати модель під стиль кухні, щоб не виглядало чужорідно. Я після цього вже знайшов нормальний варіант у магазині і поставив користуюсь майже рік, все супер. Тому раджу почитати, реально допомагає зрозуміти, що брати.
|
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|