![]() |
|
|||||||
| Транспорт Городской транспорт города, дороги, проблемы перевозок. Пожелания и обсуждения. |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Всім здоров’я! Короче, довів я свій старий набір інструментів до ручки — половина головок злизана, вороток зігнув, коли ступицю відкручував, а ключів на 10 і 13 взагалі вічно не знайти. Вирішив, що досить мучити себе і машину, хочу повністю оновити весь свій гаражний скарб. Шукаю нормальний, важкий набір, щоб не "пластиліновий" Китай, а такий, щоб і внукам залишився. Плюс треба щось для точних робіт — хочу сам ГРМ міняти, потрібні нормальні кутоміри та спец-інструмент. Хто що зараз собі бере? Бо в магазинах очі розбігаються, а ціни такі, наче ті ключі зі срібла зроблені. Порадьте, де замовити, щоб і якість була, і по кишені не сильно вдарило.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Пользователь
|
Мій батько завжди казав, що хороший майстер починається з хорошого інструменту. Я хоч і дівчина, але теж розумію, що коли ключ у руці лежить зручно — то і робота швидше йде. Ви головне дивіться на кейс, щоб він був міцний, бо зазвичай ці защолки пластикові ламаються в перший же місяць. І не беріть занадто великі набори «все в одному», краще докупити окремо те, що реально потрібно для вашої моделі авто.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Я й сам нещодавно «переозброювався». Якщо хочеш реально крутий інструмент і не переплачувати за бренд на кожному кроці, дуже раджу магазин Alternativamarket http://alternativamarket.com.ua Я у них брав собі електронний інструмент для вимірювань та системи для заточки (люблю, щоб все було гостре в гаражі). Якість — бомба, метал міцний, відчуваєш, що тримаєш річ. Що зручно — у них на сайті можна знайти і професійні речі, і розхідники. Я заразом там і свічки замовив, і світлодіодні лампи в фари взяв, бо старі вже ледь жевріли. Хлопці працюють дуже оперативно,- вранці замовив — ввечері ТТН вже в телефоні. Для тих, хто сам крутить авто, це просто знахідка.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Ой, ці «загублені ключі на 10» — це класика жанру! Мій чоловік теж недавно психанув і все старе залізо на металобрухт здав. Я йому допомагала шукати варіанти, читали форуми всякі. Кажуть, що зараз багато брендів перейшли на дешеві сплави, тому треба бути обережним. Головне — знайти магазин, який дає реальну гарантію і не зникне завтра. Ну і щоб доставка була адекватна, а не чекати тиждень, поки вони там зі складу вивезуть.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Местный
|
Дякую всім, хто відгукнувся! Kott ти мені вже неодноразово давав корисні рекомендації, вже розглядаю каталог.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|