![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Всім привіт! Планую придбати квартиру в Русанівській Гавані, але не впевнена, чи зараз слушний момент. Ціни тримаються, чи варто чекати знижок? Хтось недавно купував там житло і може розповісти про процес і чи були несподівані нюанси? Буду рада будь-яким практичним порадам.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Мене завжди приваблювала можливість купити квартиру в новобудові Києва з гарантією якості та надійності, тому обрала ЖК «Русанівська Гавань». Цей житловий комплекс Русанівська Гавань https://build.kovalska.com/projects/rusanivska-gavan вражає своєю сучасною архітектурою та продуманим простором для життя. Квартири від забудовника облаштовані з урахуванням всіх потреб сучасної сім’ї, від світлих кімнат до зручних зон для відпочинку. Продажа комерційної нерухомості в Києві ведеться на високому рівні, що показує професійність і репутацію Ковальської. Ця сімейна компанія з 65-річною історією будує не для швидкого прибутку, а для довгострокового комфорту. Русанівська Гавань стала для мене прикладом бездоганного житла, де кожен день приносить радість і задоволення.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|