![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Привіт всім, маю вибір між кількома наборами LEGO Architecture - Лондон, Нью-Йорк чи ще якась локація. Хочу купити щось цікаве, не просто для складання але й для виставки. Не можу вирішити який сюжет якістю чи деталізацією кращий і чи різниця обґрунтована ціною. Буду вдячний за поради хто вже брав.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я обрав варіант Лондон. Враження: багато деталей і впізнаваних елементів (Біг-Бен, Лондонське око). Великий плюс - виглядає як арт-об’єкт на полиці. Мінус - ціна трохи вища ніж за Нью-Йорк. Якщо хочеш виставити в кімнаті і підсвічувати тоді Лондон має сенс.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Я натомість зупинився на Нью-Йорку. Мене приваблює міська панорама з хмарочосами, більше сучасних форм і висока динаміка композиції. У складанні трохи простіше ніж Лондон, менше джерел плутанини з архітектурою, але виглядає дуже стильно. Якщо хочеш більш сучасний вигляд для полички чи фотозони - Нью-Йорк буде вдалим вибором.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Я підходив до вибору з точки зору довготривалого задоволення. Спочатку подумав про Лондон, потім про Нью-Йорк, але в результаті звернув увагу на іншу серію і саме через різноманіття сюжету. Я переглянув каталог, натрапив на сайт де показані всі варіанти, рекомендую звернути увагу на конструктори LEGO Architecture https://chudo-ostriv.com.ua/ua/konst...arka:lego.html в магазині Чудо Острів, там можна порівняти фото, масштаби, комплектації.
Я взяв набір, який поєднує кілька знакових будівель з різних міст, тому в мене виставка виглядає цікавіше ніж одиничний сюжет. Якщо вибираєш лише між Лондоном і Нью-Йорком – подумай, який стиль більше підходить до кімнати/інтер’єру і чи плануєш додавати ще набори пізніше. Для класичного виду з історією і деталізацією йди на Лондон. Для сучасного, впізнаваного силуету йди на Нью-Йорк. Якщо хочеш гнучкість і майбутнє розширення – вибирай варіант, який дозволяє комбінувати або замінювати будівлі з інших серій.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|