![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Привіт усім форумчанам, хотів звернутись із запитанням — чи реально оформити кредит на машину з Америки без першого внеску, бо я підшукую варіант імпорту авто з США, але фінансова ситуація така, що не можу зробити початковий внесок. Цікавить, чи банки чи фінансові компанії в Україні взагалі дають кредит на імпортне авто без внеску, які умови, які ризики, чи треба мати великий дохід, чи саме авто має бути певного віку або без ДТП, чи потрібні додаткові гарантії. Буду вдячний за конкретні поради.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Доброго всім — я теж проходив через схожий процес, але на практиці оформлення кредиту на авто з Америки без першого внеску зустрічається доволі рідко. Більшість фінансових установ вимагає хоча б частковий внесок, тому що ризик імпорту-транспорту значно вищий, ніж звичайного салонного авто. Важливо врахувати, що при імпорті треба буде займатись митним оформленням, сертифікацією, транспортні витрати можуть бути значними. Якщо хочете мінімізувати внесок, варто переконатись, що авто має чисту історію, невеликий пробіг, вигідну ціну, і звертатись до кредитора, який вже має досвід роботи саме з імпортованими авто. Насправді без внеску можуть погодитись лише за дуже жорстких умов — лише при високому доході, сильному кредитному історії чи коли авто фактично виступає заставою.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Дякую за роз’яснення, ви мене трохи прояснили ситуацію. Мені цікаво дізнатись, які саме фактори можуть бути вирішальними, коли банк чи кредитор погоджується на мінімальний внесок або навіть на нульовий. Наприклад, чи допомагає те, що авто імпортоване з Америки і відомо, що історія хороша, чи чи від цього більше ризик для кредитора. І чи треба обов’язково працювати через компанію-посередника, яка займається імпортом і може взяти гарантію чи супровід. Також цікавить, чи є сенс запитати у кредитора про страхування імпорту чи заставу іншого майна. Хочу підготуватись, щоб реально знати, на що звернути увагу коли буду звертатись.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Местный
|
Цитата:
Попросіть кредитора оцінити заставну вартість майна, запропонуйте оформити страхування автівки та додаткові гарантії (наприклад, особисту поруку або заставу нерухомості). Окрім цього, представлення чіткого бізнес-плану, якщо авто купується для комерції, чи бюджет витрат із імпортом допомагають. Якщо кредитор бачить, що імпорт здійснюється через перевірену компанію з документами, це значно підвищує ймовірність схвалення навіть за мінімального або нульового внеску.
|
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|