Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 30.09.2025, 09:22   #1
Evo
Местный

По умолчанию Які рукавички краще обрати для роботи на складі?

Працюю на складі, часто доводиться переносити коробки та працювати з різними матеріалами. Почала помічати, що руки дуже втомлюються, з’являються подряпини, шкіра сохне. Зараз думаю, що варто купити спеціальні робочі рукавички, бо звичайні тканинні швидко рвуться і не дають потрібного захисту. Хотілося б зрозуміти, які саме краще підійдуть для таких умов – можливо, хтось вже має досвід і може порадити конкретні варіанти.
Evo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 30.09.2025, 09:22   #2
Builder
Местный

О, я з таким стикався, і це реально важлива тема! Колись теж думав, що можна обійтися простими рукавичками, але після кількох порізів і мозолів зрозумів, що економити тут не варто. Робочі рукавички дуже відрізняються: є протиударні, є з накладками для важких предметів, є з покриттям, яке не ковзає. Для складу я б точно радив брати не просто тканинні, а зі зміцненим шаром на долонях і пальцях. Це і зручно, і руки реально залишаються цілими. Повір, це вже перевірено на власному досвіді.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 30.09.2025, 09:23   #3
Evo
Местный

Дякую, що поділився досвідом. Звучить переконливо. А можеш сказати, де саме ти купував свої рукавички? Бо я дивилась у найближчому господарському магазині – там вибір невеликий і здебільшого якість слабка. Хотілося б щось більш надійне, аби вистачало надовго, бо міняти кожні два тижні теж не варіант.
Evo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 30.09.2025, 09:24   #4
Builder
Местный

Я вже давно зрозумів, що купувати перші-ліпші в господарському магазині – то марна справа. Брав різні, але тільки спеціалізовані рукавички реально витримують навантаження. Вони добре сидять на руці, не ковзають, і що важливо – з ними не боїшся взяти важку коробку чи металеву деталь. Останні рази замовляв саме у спеціалізованому магазині Зізпром - там у каталозі представлені різні робочі рукавички. Є величезний вибір для будь-яких умов: і для складу, і для будівництва, і навіть для роботи в холоді. Це зовсім інший рівень комфорту та безпеки. Тож якщо працюєш постійно з руками – краще взяти нормальні, перевірені рукавички, і буде спокійніше та безпечніше.

Последний раз редактировалось Builder; 02.10.2025 в 22:01.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Ответ