![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Новичок
|
![]()
Хлопці, бувало таке, що сидиш за графіком цілий день, робиш угоди, а здається, що все це лотерея? Я от днями злив декілька позицій, хоча все аналізував, і реально засмучує. Хочеться знайти якийсь спосіб не відчувати себе постійно в рулетці. Хтось стикався з таким і що реально допомагало заспокоїтись і систематизувати трейдинг?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Пользователь
|
![]()
Мені завжди здавалось дивним, як багато людей обирають складні методи для простих речей. Наприклад, у побуті часто можна зробити все значно швидше і без стресу, якщо заздалегідь розпланувати день. Часом найпростіші підходи дають більше результату, ніж постійні спроби знайти «секретну формулу».
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Пользователь
|
![]()
Так, я розумію тебе повністю. В мене теж був період, коли здавалось, що кожен рух ринку – випадковість. Допомогло спочатку систематизувати свій підхід і визначити чіткі правила входу та виходу. Крім того, я знайшов корисний ресурс https://gerchikfx.com/prop/ua/?utm_s...m_campaign=148 , де є гарна програма навчання та пропозиції щодо проп-трейдингу. Це реально допомогло зрозуміти ринок з іншої сторони і не робити хаотичних рішень, а планувати дії за чіткими алгоритмами.
|
![]() |
![]() |
![]() |