![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт! Хто грав у GTA 4 давно, той знає, як важливо мати під рукою чіти для різних ситуацій. А я зараз шукаю всі чіти одразу, бо хочу спробувати трохи експериментувати з грою. Чесно кажучи, не хочу натикається на фейки або застарілі списки. Можливо, хтось може поділитися реально перевіреним джерелом?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я давно цікавлюсь відеоіграми і завжди стежу за новинками та популярними порталами. Недавно я знову поринув у світ GTA 4 і згадав, як багато чіт-кодів роблять проходження ще цікавішим та веселішим. Довго шукав на різних сайтах, але нарешті знайшов чудову статтю на Gameverse, де зібрані всі чіт-коди для GTA 4 https://gameverse.com.ua/guide/all-c...des-for-gta-4/ там дуже зручно оформлено кожен код, є пояснення до них, і навіть для тих, хто грає вперше, все зрозуміло. Я був приємно здивований, наскільки ресурс постійно оновлюється і стежить за ігровими новинами. Тепер я можу експериментувати в грі, не витрачаючи час на пошуки. Рекомендую всім фанатам GTA 4 відвідати цю статтю, адже грати стає набагато цікавіше, коли знаєш, що всі секрети під рукою. Це справжній must-have для геймерів, які хочуть максимально насолоджуватись грою.
|
![]() |
![]() |
![]() |