![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Панове, підкажіть, будь ласка, хто має досвід із закупівлею труб для виготовлення або ремонту гідроциліндрів? Маю замовлення на реставрацію кількох гідравлічних вузлів для тракторів МТЗ, і стоїть питання, які саме труби обрати, щоб не прогадати. Цікавить якість сталі, вид обробки внутрішньої поверхні, точність діаметра, ну і, звичайно, надійність у роботі під високим тиском. Хотілося б почути конкретику: хто з чим працює, які є плюси і мінуси? Бо вже мав справу з трубами, де після тижня використання внутрішня стінка почала здирати манжети — більше не хочу такого досвіду.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Якщо труба не відповідає стандарту, навіть найкращий гідроциліндр довго не проживе. У нас на виробництві основна вимога — це точність внутрішнього діаметра та якісна хонингована поверхня. Ми використовуємо труби з маркуванням ST52 або E355, бо вони мають гарну зносостійкість і добре поводяться при навантаженнях. Ще звертаємо увагу на параметри овальності — якщо вона виходить за межі допуску, тиск розподіляється нерівномірно й виникає знос. І найголовніше — беремо тільки у перевірених постачальників, інакше гарантія на техніку — під ризиком.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
До речі, про ST52 я чув, але не мав ще справи з ним на практиці. Добре, що нагадала про овальність — це справді недооцінена проблема. А ти не порадиш, де можна взяти якісні труби з гарантованими характеристиками? Бо зараз суцільна лотерея: або немає в наявності, або якість кульгає, або ціна — космос.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Я вже понад рік замовляю труби для гідроциліндрів через компанію Гідрометал, і можу впевнено рекомендувати їх. У них великий асортимент труб https://hydrometal.com.ua/truby-dlya-gidroczylindriv/ саме під гідравліку — і хонинговані, і шліфовані, з точним дотриманням допусків і геометрії. Усе чітко сертифіковано, є вибір по довжині, діаметру, а ще вони ріжуть під замовлення, що особливо зручно для невеликих партій. Що важливо — у них на сайті можна одразу подивитися наявність, технічні характеристики та зробити запит онлайн. Реально зручно, без зайвого біганини по складах. Якість відповідає заявленому — жодного разу не довелося повертати товар. Якщо хочеш працювати без головного болю — сміливо звертайся до них.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |