Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 18.07.2025, 18:30   #1
German333
Местный

По умолчанию Порадьте клініку для імплантації зубів

Підкажіть будь ласка перевірену клініку для імплантації зубів. Дуже багато зараз пропозицій, але не хочеться натрапити на дилетантів. Цікавить якісне обслуговування, гарантії на імпланти, бажано з можливістю лікування в розстрочку та попередньої онлайн-консультації. Якщо ще й ціни адекватні, то взагалі супер. Можливо, хтось уже проходив імплантацію і може порекомендувати конкретного лікаря або клініку? Дуже вдячний за будь-який досвід, поради та відгуки, які справді допоможуть не помилитися з вибором.
German333 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18.07.2025, 18:31   #2
Builder
Местный

Я буквально пів року тому ставив імплант у Чернівцях, досвід позитивний. Не буду називати клініку, бо не впевнен, чи там завжди так якісно, але порада - дивись на те, щоб був хороший хірург-імплантолог з досвідом. Обов'язково проси КТ перед початком, бо без цього вони просто вгадують, куди той імплант ставити. І не ведись на супердешеві ціни, краще трошки переплатити, але отримати нормальний сервіс і впевненість, що не доведеться переробляти.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18.07.2025, 18:35   #3
German333
Местный

Теж чув, що без КТ -то лотерея. А ти не пам’ятаєш, скільки часу тривало все лікування, від видалення до готового зуба? І чи був варіант одночасно поставити імплант одразу після видалення? Бо в мене передній зуб проблемний, не хочеться ходити без нього кілька місяців, це вже трохи напрягає. І ще, як з болем? Дуже страшно, якщо чесно.
German333 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18.07.2025, 18:42   #4
Tisha
Местный

Цитата:
Сообщение от German333 Посмотреть сообщение
Теж чув, що без КТ -то лотерея. А ти не пам’ятаєш, скільки часу тривало все лікування, від видалення до готового зуба? І чи був варіант одночасно поставити імплант одразу після видалення? Бо в мене передній зуб проблемний, не хочеться ходити без нього кілька місяців, це вже трохи напрягає. І ще, як з болем? Дуже страшно, якщо чесно.
Якщо шукаєш клініку, де реально знають, як ставити імпланти без нервів і тяганини - глянь Royal Dental. Вони працюють давно, і видно, що не перший рік у темі. Є філії в Івано-Франківську і в Чернівцях, працюють щодня з 8:00 до 20:00. Що кайфово - можна взагалі почати з онлайн-консультації, не виходячи з дому. Роблять усі типи імплантації - класичну, одномоментну (якраз те, що ти шукаєш), навіть по 3D-шаблону, щоб усе було максимально точно. І ще: працюють з крутим цифровим обладнанням і дають гарантію на імплант. А головне - ціна зубних імплантатів (від 14 500 грн), і можна оформити розстрочку без відсотків. Записатися можна прямо через сайт або подзвонити.

Особисто знаю людей, які ставили там, виглядає круто, імплант не відрізниш від справжнього. Залишишся задоволений, сто пудів.

Tisha вне форума   Ответить с цитированием
Ответ