![]() |
|
Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п. |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Маю земельну ділянку з нетиповим рельєфом - великий уклон і трохи незручна форма. В інтернеті знайшов багато готових проєктів, але нічого не підходить саме під мій випадок. Розумію, що потрібно індивідуальне проєктування, але не знаю, де шукати грамотного архітектора у Львові, який справді вміє працювати з такими завданнями. Можливо, хтось стикався з подібним і може щось порадити?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
У мене була схожа ситуація - ділянка під кутом, сусіди близько, потрібно було придумати щось нестандартне. Звернувся до архітектора Олексія Бойко, бо чув про нього хороші відгуки, і не пожалів. Він дуже грамотно підійшов до аналізу ділянки, розробив декілька концепцій і пояснив, чому саме такі рішення краще. Результат вийшов класний – будинок виглядає стильно, добре “сідає” на рельєф і повністю враховує всі обмеження. Дуже сподобалось, що він не нав'язує своє бачення, а шукає компроміс разом з замовником. Якщо потрібен архітектор Львів має чимало варіантів, але я особисто можу рекомендувати тільки Олексія – адекватний, професійний, і реально знає свою справу.
|
![]() |
![]() |
![]() |