![]() |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Де ви купуєте гарний посуд? Хочу змінити весь посуд старий, порадьте магазин з гарним вибором
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Шукаю, де зараз можна купити якісний графін для води, бажано зі скла, щоб виглядав естетично й пасував до кухонного інтер’єру. Переглядав кілька сайтів, але більшість пропозицій або занадто дорогі, або сумнівної якості. Цікавить щось сучасне, мінімалістичне, можливо з кришкою чи фільтром, щоб зручно було ставити на стіл під час обіду. Якщо хтось уже замовляв і має перевірений магазин — поділіться, будь ласка, досвідом, не хочеться марно витрачати гроші.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Я нещодавно теж шукав графін для води і можу порадити перевірений інтернет-магазин Форвард. Замовляв там скляний графін для води https://forward-ua.com/kuvshiny-i-grafiny із пробковою кришкою, і залишився задоволений якістю. Асортимент досить широкий: є класичні варіанти, а також дизайнерські моделі для сервірування столу. Мені сподобалось, що на сайті все чітко структуровано, можна фільтрувати за матеріалом, об’ємом і навіть стилем. Доставка швидка, упаковка надійна — приїхало без жодної подряпини. Якщо хочеш поєднати практичність і гарний вигляд, то в Форварді точно знайдеш потрібний графін для води без переплати.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|