Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Транспорт

Транспорт Городской транспорт города, дороги, проблемы перевозок. Пожелания и обсуждения.

Ответ

Опции темы
Старый 29.05.2025, 23:18   #1
Jasmin
Местный

По умолчанию Де відремонтувати дизельні форсунки?

У мене Renault Scenic з дизельним двигуном, останнім часом почала дуже диміти, машина втратила потужність, іноді глухне на холостих. На холодну взагалі ледве заводиться. Підозрюю, що проблема у форсунках. Підкажіть, будь ласка, де у Дніпрі роблять якісний і надійний ремонт таких систем?
Старый 30.05.2025, 22:35   #2
Ritylya
Местный

Цитата:
Сообщение от Jasmin Посмотреть сообщение
У мене Renault Scenic з дизельним двигуном, останнім часом почала дуже диміти, машина втратила потужність, іноді глухне на холостих. На холодну взагалі ледве заводиться. Підозрюю, що проблема у форсунках. Підкажіть, будь ласка, де у Дніпрі роблять якісний і надійний ремонт таких систем?
Я стикалась із подібною проблемою — моя Scenic теж почала диміти і ледве тягнула. За порадою знайомого звернулась до T-Diesel на Береговій https://t-diesel.com.ua/ Там мені дуже швидко провели діагностику (до речі, безкоштовно), виявили проблеми з форсунками Delphi, усе чітко пояснили й одразу запропонували ремонт із гарантією. Роботу виконали швидко і якісно, використовують сучасне обладнання, стенди CORBAN ZAPP. Після ремонту двигун працює рівно, тяга повернулась, диму взагалі немає. Спокійно їжджу трасою, і що важливо — дали гарантію на пів року. Дуже задоволена сервісом, майстри ввічливі, все прозоро й професійно.
Ritylya вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.06.2025, 20:11   #3
Hamon
Местный

О, у мене також питання по ремонту авто. Потрібно відключити дросельні заслонки.
Hamon вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.06.2025, 21:04   #4
Retorn
Местный

Колеги, якщо маєте проблеми з дросельною заслінкою або пов’язаними системами — можете звернутися до перевіреного автосервісу https://master.shop/drosselynaya-zaslonka/city-kyiv . Я вже мав досвід звернення — сервіс працює чітко: проводять діагностику, пояснюють суть проблеми, погоджують ремонт, дають гарантію. Хлопці знаються на дросельних вузлах, клапанах EGR, і загалом добре розуміють, як все пов’язано з системами впуску й подачі пального.
Retorn вне форума   Ответить с цитированием
Ответ