Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 05.05.2025, 21:39   #1
Tisha
Местный

По умолчанию Кондиціонер для фарбованого волосся

Я зовсім нещодавно почала фарбувати волосся і зрозуміла, що потрібен хороший кондиціонер для фарбованого волосся. Мені дуже важливо, щоб він не тільки зберігав колір, але й зволожував та живив волосся. Які саме властивості кондиціонера важливі для фарбованих волосся? Чи є особливості при виборі кондиціонера для фарбованого волосся, яких я, як новачок, могла б не знати?
Tisha вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.05.2025, 21:40   #2
Builder
Местный

Коли вибираєш кондиціонер для фарбованого волосся, потрібно звертати увагу на кілька важливих моментів. Головне — це те, щоб кондиціонер не пересушував волосся після фарбування, а навпаки, допомагав відновлювати його структуру. І ще важливо, щоб він підтримував баланс вологості, інакше волосся може стати тьмяним. Крім того, краще вибирати продукцію, яка надає термозахист, тому що фарбоване волосся часто пошкоджується від високих температур.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.05.2025, 21:40   #3
Tisha
Местный

Я ще не розібралася, чи потрібно використовувати кондиціонер регулярно після кожного миття волосся, чи достатньо 2-3 рази на тиждень? І що з приводу текстури — я чула, що для тонкого волосся потрібен легший продукт, а для густого — більш живильний. Які твої поради, зважаючи на свій досвід? Що може бути корисним у виборі кондиціонера для різних типів волосся?
Tisha вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.05.2025, 21:42   #4
Builder
Местный

Цитата:
Сообщение от Tisha Посмотреть сообщение
Я ще не розібралася, чи потрібно використовувати кондиціонер регулярно після кожного миття волосся, чи достатньо 2-3 рази на тиждень? І що з приводу текстури — я чула, що для тонкого волосся потрібен легший продукт, а для густого — більш живильний. Які твої поради, зважаючи на свій досвід? Що може бути корисним у виборі кондиціонера для різних типів волосся?
Кондиціонер для фарбованого волосся https://www.notino.ua/kondycionery/k...noho-volossia/ це не просто засіб для зволоження, а справжній захисник кольору та здоров’я волосся. Я вже давно замовляю продукцію через інтернет-магазин Notino і можу з впевненістю сказати, що вони мають величезний вибір саме для фарбованих волосся. Там є кондиціонери, які спеціально розроблені для того, щоб захищати волосся від втрати кольору та зберігати його яскравість на довший час. Продукція має хорошу текстуру, що дозволяє легко наносити її та швидко вбиратися в волосся. Важливо, що ці кондиціонери допомагають відновити волосся після фарбування, зберігаючи його м’яким, блискучим і здоровим.
Не варто забувати й про спеціальні формули для термозахисту, особливо якщо ти часто використовуєш фен або праску. На Notino є можливість знайти продукти, які підходять твоєму типу волосся і навіть твоєму бюджету.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Ответ