![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Я почав виготовляти дерев'яні іграшки й хочу додати до своєї майстерні кілька цікавих комплектуючих із Китаю — наприклад, магніти, маленькі двигуни, декоративні елементи. Але зовсім не знаю, як правильно організувати доставку з Китаю в Україну, щоб це було і вигідно, і без проблем з митницею. На маркетплейсах все виглядає красиво, але як перейти до реального імпорту товару партіями? Хтось мав досвід? Може, порадите, як уникнути типових помилок і з чого краще почати? Бо хвилююсь, щоб не втратити гроші через незнання нюансів логістики.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Найкраще працювати через компанію, яка спеціалізується саме на вантажоперевезеннях з Китаю до України, і бере на себе всі етапи — від викупу товару й перевірки постачальника до доставки й оформлення документів. Особливо важливо враховувати об’єм вантажу, адже іноді вигідніше відправити морем, а не літаком. У таких випадках логіст знає, як це оптимізувати. Також радив би звертати увагу на контроль якості товарів перед відправленням — це може зекономити тобі нерви й кошти.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
А чи можуть такі компанії допомогти з викупом товару напряму з китайських платформ? Бо деякі постачальники не працюють з іноземними картами, а я не маю змоги оплачувати все самостійно через банки. І чи є варіант перевірити товар до відправки?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Багато логістичних компаній пропонують послугу викупу товару — ти надсилаєш їм посилання на потрібну позицію, вони самостійно зв’язуються з постачальником, перевіряють деталі, оплачують його локально, а потім консолідують вантаж у себе на складі в Китаї. Це зручно, особливо коли мова йде про дрібних виробників або постачальників із платформ, де немає підтримки міжнародної оплати. Також серйозні компанії обов’язково мають функцію перевірки якості: можуть зробити фото- чи відеоогляд перед відправкою, перевірити кількість, відповідність опису, навіть протестувати деякі функції. Для твого випадку, коли важлива якість кожної дрібниці, це критично. Раджу звернути увагу на КИЙ АВІА КАРГО. Вони мають досвід доставки вантажів з Китаю https://www.cargo-ukraine.com/countr...ennya-v-kitaj/ саме для малого бізнесу й творчих проєктів, працюють офіційно, допомагають із митницею, сертифікацією, і завжди на зв’язку. Мої знайомі ремісники з ними вже давно працюють — задоволені якістю та чіткістю сервісу.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |