Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Обсуждение товаров и услуг

Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п.

Ответ

Опции темы
Старый 17.04.2025, 01:03   #1
Ritylya
Местный

По умолчанию Потрібен адвокат по ДТП – кого порекомендуєте у Львові?

Шукаю надійного адвоката по ДТП у Львові. Потрапила у аварію, зараз виникли проблеми з оформленням страхового випадку та розслідуванням. Хтось може поділитися досвідом? Хочу знати, хто з адвокатів справді допомагає на всіх етапах – від консультацій до суду.
Ritylya вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.04.2025, 03:00   #2
Neznakomka
Местный

Цитата:
Сообщение от Ritylya Посмотреть сообщение
Шукаю надійного адвоката по ДТП у Львові. Потрапила у аварію, зараз виникли проблеми з оформленням страхового випадку та розслідуванням. Хтось може поділитися досвідом? Хочу знати, хто з адвокатів справді допомагає на всіх етапах – від консультацій до суду.
Я звернулася до адвокатів з "Кульчицький та Партнери" після того, як потрапила у ДТП і зіткнулася з труднощами при оформленні європротоколу та взаємодії зі страховою компанією. Юридична допомога при дтп була на найвищому рівні – з першого звернення мені одразу надали детальну консультацію і допомогли з усіма документами. Юристи компанії швидко впоралися з оскарженням протоколу поліції, що дозволило зняти багато питань. Вони ж представляли мене в суді та допомогли отримати справедливу компенсацію. Співпрацюючи з ними, я відчула повний контроль над ситуацією, що дуже заспокоїло в такій складній справі. Рекомендую!
Neznakomka вне форума   Ответить с цитированием
Ответ