![]() |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
У мене бойлер почав працювати неефективно: вода нагрівається занадто довго, а інколи й зовсім не гріється. Яка майстерня в Києві може швидко усунути цю проблему без зайвих затрат на ремонт?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Буває таке. Він на гарантії? У такій ситуації найкраще звертатися до Master5.kiev на сайті знайдете детальніше про них. Вони проводять повну перевірку всіх компонентів бойлера, дають поради, як правильно доглядати за ним, щоб уникнути поломок у майбутньому. Кращого сервісу в Києві для ремонту бойлерів я не зустрічав.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
А якщо купити запчастини, ремонт можна самостійно виконати.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Якщо ремонт незначний, можна й самостійно зробити. Я сам замовив ТЕН для бойлера в магазині Майстер Плюс та замінив його без жодних проблем. Це досить проста процедура, яку можна виконати навіть без досвіду, головне — дотримуватися інструкцій і бути обережним при роботі з електрикою.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Пользователь
|
![]()
Якщо вмієте ремонтувати, то звісно. А так це справа відповідальна, бо він і впасти може, якщо кріплення не дуже, і протекти так, що заллє всі поверхи будинку.
В мене старий бойлер прослужив 8 років, потім я його продав на запчастини (коли ламатися почав), та купив новий https://bt.rozetka.com.ua/ua/boilers/c80131/ , у якому можу бути впевненим. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |