![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Хто з форумчан замовляв квіти в коробці, що можете сказати про них загалом? Цікавить, скільки за часом коштує такий букет. Просто на фотографії має гарний вигляд, а так якщо подумати, то квіти там обрізані й мають почати в'янути дуже швидко.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Дивлячись де купувати будете, від магазину дуже багато залежить. Наприклад, від квіткової майстерні доставка квітів Полтава хороша. Не знаю чим вони просочують губки, в яких квіти стоять, але стоять квіти довго. Була справа, що композиція з гіпсофілами у мене загалом три тижні простояла. Ромашки декоративні через тиждень почали в'янути, я їх по одній видаляла. Решта стояла, радувала.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Люди привыкли дарить цветы, ведь это прекрасный способ поздравить человека с праздником, или важным событием в его жизни. Розы – идеальный вариант цветочного подарка. Красивые, нежные, они никогда не выходят из моды. Интернет-магазин цветов shop.camellia.ua поможет в кратчайшие сроки доставить цветы в любую точку Украины, и обеспечит высокое качество сервиса.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Я завжди шукаю нові ідеї для букетів, і ця стаття стала для мене справжнім відкриттям https://www.epochtimes.com.ua/korysn...kvitamy-165773 Вона надала безліч цікавих фактів про екзотичні квіти, які я раніше не знала. Орхідеї, скімії, краспедії – всі ці рослини не тільки красиві, а й дуже довговічні. Також дуже корисні поради щодо поєднання кольорів та правильного догляду, адже хочеться, щоб букет був свіжим якомога довше. Автор рекомендує інтернет-магазин Dicentra.ua для покупки цих екзотичних рослин, що для мене стало чудовим варіантом. Тепер знаю, де можна знайти квіти для своїх творчих композицій, не виходячи з дому!
|
![]() |
![]() |
![]() |