![]() |
|
Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п. |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Дивлюсь вже скільки чохли на айфони, сумні кольори якісь, немає таких, щоб настрій підіймали, щось більш яскравого хочеться, а щодо кольорів у нас негусто( Всюди так?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
а мені більше все в камінцях попадається, а я цього не люблю
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Мені ніде не попадалось такого вибору чохлів на айфони, як в phone-jacket.com.ua і цей інтернет -магазин тепер завжди дивлюсь, коли треба аксесуари на apple взяти якісь . Нормальні ціни, доставка, все що треба. Ми скло там брали захисне, теж строк служби більший в рази, ніж у тих, що купували у нас по місту.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Цілком розумію, сама завжди шукаю щось яскраве і стильне для свого айфона. У нас дійсно не завжди великий вибір, але я замовляю онлайн — там просто море кольорів і принтів! Спробуй подивитися на AliExpress або локальних постачальників на кшталт itsellopt.ua, у них завжди є щось цікаве. До речі, можна навіть знайти чохли з персоналізованим дизайном, що робить аксесуар ще особливішим. Удачі в пошуках яскравого варіанту, який підніматиме настрій!😊
|
![]() |
![]() |
![]() |