![]() |
|
Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п. |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Хлопці, може хтось підкаже, де знайти якісні сипучі матеріали для будівництва? Я зараз у пошуках щебеню та піску для нової будови, але ціни і доставку не дуже розумію. Хочу замовити щось надійне та не переплатити. Ви на чому будували свої об'єкти? Може, є якісь перевірені постачальники, які не підведуть?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Так, я працював з компанією ТОВ Весттрейд https://wt-group.com.ua/ , і мені все сподобалося. Вони спеціалізуються на поставках з кар’єрів сипучих будівельних матеріалів по Україні. Коли я замовляв пісок і щебінь для будівництва, вони забезпечили доставку точно в термін. Крім того, у них є не тільки вантажівки, але й залізничні перевезення, що дозволяє їм працювати на великі відстані, швидко і без затримок. Наприклад, мені доставили щебінь для дорожнього будівництва в потрібні об’єми, і все було на місці вчасно. Тому якщо шукаєш надійного постачальника без зайвих проблем, ТОВ Весттрейд буде чудовим варіантом.
|
![]() |
![]() |
![]() |