![]() |
|
Транспорт Городской транспорт города, дороги, проблемы перевозок. Пожелания и обсуждения. |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Пользователь
|
![]()
Привіт усім! Я розглядаю можливість купівлі електромобіля і хочу дізнатися, як ви справлялися з фінансуванням. Які банки пропонують вигідні умови кредитування на електрокари? Мене цікавлять процентні ставки, строки кредиту і, можливо, ваш особистий досвід. Чи є якісь специфічні моменти, на які слід звернути увагу при оформленні кредиту на електромобіль?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
При виборі електромобіля в Україні слід звернути увагу на запас ходу та наявність зарядних станцій у вашій місцевості. Важливими також є потужність батареї та бюджет, в межах якого ви плануєте покупку.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Местный
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Може й собі якусь електричку придбати...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Местный
|
![]()
Я не знаю навіть, що сказати. Сам не дуже люблю спортивні автомобілі, бо можуть бути складнощі із підзарядкою. Мені така залежність не до душі. Готовий купити Camry https://cityplaza.toyota.ua/car/camry/specifications з бензиновим двигуном, або авто з гібридною системою. Поки що думаю, порівнюю. Машину ж купуєш не щороку, варто приділити вибору увагу.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Местный
|
![]()
Привіт, друзі! Хтось, може, знається на електрокарах від Peugeot? Давно вже цікаво спробувати електричну машину, і дивлюсь в бік моделей цього бренду. Як вони в експлуатації? Особливо цікавлять реальні відгуки, наскільки ці автівки комфортні для щоденного використання і чи добре себе показують на українських дорогах.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Местный
|
![]()
Привіт! Можу порадити заглянути на автоцентр AUTO.RIA, якщо хочеш купити нове Peugeot з салону https://autocentr.ria.com/peugeot/ . Чесно кажучи, елекрокари від Peugeot — це щось! Наприклад, той же e-208 — легкий у керуванні, дуже комфортний і досить динамічний. Навіть на наших дорогах він себе добре веде, а зимою з підігрівом акумулятора проблем теж немає. Запас ходу для міста просто ідеальний, а за межами — нормально, якщо зарядку планувати заздалегідь. Тим більше, зарядні станції вже встановлюють всюди, тому сильно переживати нема чого. AUTO.RIA допоможе не тільки обрати машину, а й забронювати її або навіть доставити додому.
|
![]() |
![]() |
![]() |