![]() |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Знову маю питання до вас. Відчуваю, що один із зубів почав боліти, особливо коли їм щось солодке або холодне. Мабуть, доведеться ставити пломбу. Можете порадити хорошу клініку в Києві, де роблять це якісно і без зайвого болю? Хочеться знайти місце, де можна бути впевненим у професіоналізмі лікарів і не переживати за результат.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Привіт! Знаю, як це неприємно, коли зуб починає давати про себе знати. Якщо ти шукаєш гарну клініку в Києві, то раджу WDR «Вайдер» часна стоматологія Позняки https://wdr.com.ua/ . У мене там нещодавно лікували зуб, і все пройшло просто чудово. Лікарі дуже уважні, використовують сучасне обладнання і матеріали, а процедури проводять максимально комфортно. Я був приємно здивований тим, наскільки швидко і якісно мені поставили пломбу. Раджу зателефонувати до них або зайти на сайт, щоб записатися на прийом і дізнатися більше про послуги. Це місце, де по-справжньому дбають про здоров'я своїх пацієнтів.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
О, так. Сам шукаю куди звернутися. Мені потрібно багато зубів пломбувати.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Всі зуби лікував в стоматології у Києві Ukrainian Dentist Club. Тут привітний персонал та доступні ціни на високоякісні послуги. Кожному тут стоматолог запропонує та підбере варіанти лікування, котрі підійдуть фінансово та розв'яжуть всі проблеми. Тому не зволікайте та йдіть на огляд, все дізнаєтесь.
|
![]() |
![]() |
![]() |