Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Дом и семья, здоровье

Дом и семья, здоровье Семья, дети, мой дом, здоровье...

Ответ

Опции темы
Старый 06.07.2024, 20:52   #1
Tinus82
Пользователь

По умолчанию Ремонт квартир в ЦАО, цены

В конце лета буду делать капитальный ремонт квартиры (ЦАО), ищу проверенную ремонтную компанию, либо строительную бригаду. Квартира находится в доме бизнес-класса, две комнаты, 62 м2. Можете кого-нибудь порекомендовать? В https://yaremont.ru/uslugi/remont-kv...vartir-v-tsao/ планирую обратиться, цены у них понравились, но окончательно еще не решил. До августа время в запасе есть.
Tinus82 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 09.07.2024, 06:57   #2
GlebGiglov
Пользователь

Привіт! Нещодавно завершив ремонт квартири в Києві і хочу поділитися своїм досвідом. Моя квартира знаходиться в схожому будинку бізнес-класу, і я теж шукав надійну ремонтну компанію. Врешті-решт, я обрав компанію https://fnbud.kiev.ua/ і залишився дуже задоволений результатом.

Коли йдеться про ремонт квартири в Києві, особливо в будинках бізнес-класу, дуже важливо знайти професіоналів, які знаються на своїй справі. Компанія ФайноБуд чудово справляється з усіма завданнями, починаючи від планування і закінчуючи останніми штрихами. У них дуже відповідальний підхід до роботи, вони використовують якісні матеріали та новітні технології.

Особливо хочу відзначити їхню увагу до деталей і чистоту. Після завершення робіт вони не залишають будівельного сміття - все прибирають і вивозять. Це дуже зручно, адже вам не доведеться витрачати час і зусилля на прибирання після ремонту.
GlebGiglov вне форума   Ответить с цитированием
Ответ