![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт усім! Хочу дізнатися більше про лазерну корекцію зору. Як вона проводиться, наскільки ефективна і безпечна? Чи варто на це йти? Якщо у когось є особистий досвід або корисна інформація, будь ласка, поділіться. Дякую!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Перед операцією необхідно пройти детальне обстеження у кваліфікованого офтальмолога, який оцінить стан ваших очей і визначить, чи підходите ви для лазерної корекції. Деякі захворювання очей, такі як катаракта або глаукома, можуть бути протипоказанням для процедури.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Існують різні методи лазерної корекції зору, такі як LASIK, PRK та SMILE. Кожен метод має свої переваги та недоліки, і ваш лікар повинен допомогти вибрати найкращий варіант для вас залежно від вашої ситуації.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Привіт! Я робила лазерну корекцію зору у Чернівцях https://visium.com.ua/chernovczy/ua/...a-korrektsiya/ У мене був великий мінус, і я носила окуляри з дитинства. Операція пройшла дуже швидко, всього за 15 хвилин на кожне око. Перші кілька годин після операції були неприємними, але вже наступного дня я могла бачити без окулярів! Відновлення тривало близько тижня, під час якого потрібно було капати краплі та уникати яскравого світла. Результати були просто чудовими — зараз я маю 100% зір і забула про окуляри та контактні лінзи. Дуже задоволена, що зважилася на цей крок.
![]()
![]() |
#5 |
Местный
|
![]()
Косоглазие — это не только косметическая проблема, но и состояние, которое может существенно повлиять на зрение. Современные методы лечения, включая хирургическое вмешательство, позволяют восстановить нормальное положение глаз и улучшить их функции. В клинике klinika.ua опытные специалисты подбирают индивидуальное решение для каждого пациента.
|
![]() |
![]() |
![]() |