|  | 
| 
 | |||||||
| Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п. | 
|  | 
|  | Опции темы | 
|  16.05.2024, 20:30 | #1 | 
| Местный Регистрация: 01.02.2016 
				 |  Чи можна заробити гроші вдома? 

Првіт! Розкажіть як можна навчитися заробляти гроші не виходячи з дому? От мені цікаво чи можу я заробляти на криптовалюті?
		 | 
|   |   | 
|  16.05.2024, 20:43 | #2 | |
| Местный Регистрация: 20.04.2018 
				 |   Цитата: 
 Заробіток на криптовалютах може відбуватися різними шляхами. Можна спробувати торгувати на біржах, купуючи та продаючи монети в залежності від коливань курсу. Також можна майнити - використовувати обчислювальні потужності своїх пристроїв для підтримки роботи блокчейну в обмін на винагороду у вигляді монет. Ще один цікавий варіант - брати участь в аірдропах криптовалютних проєктів. Це коли розробники безкоштовно розсилають певну кількість монет користувачам для популяризації свого продукту. Ось тут https://www.web3.org.ua/grass-network-airdrop/ - можете прочитати про аірдроп проєкту Grass Network. Детальну інформацію про умови участі можна знайти перейшовши за цим лінком. Втім, слід пам'ятати, що будь-які операції з криптовалютами пов'язані з ризиками через високу волатильність цього ринку. Тому перед тим, як активно залучатися, варто ретельно все вивчити і зважити всі "за" і "проти". А в цілому, робота з криптовалютами - перспективний напрямок дистанційного заробітку в наш час. | |
|   |   | 
|  17.05.2024, 11:48 | #3 | 
| Новичок Регистрация: 17.05.2024 
				 |   

。。。。。。
		 | 
|   |   | 
|  05.09.2024, 08:57 | #4 | 
| Пользователь Регистрация: 22.07.2022 
				 |   

Всем привет уважаемые форумчане ) могу вам посоветовать не плохой зароботок на криптовалюте ,это создать свой криптообменик ,детальнее можете прочитать в блоге https://merehead.com/ru/blog/the-bas...e-platform-ru/  ,в котором все детально описано !
		 | 
|   |   | 
|  05.09.2024, 11:13 | #5 | 
| Пользователь Регистрация: 04.09.2024 
				 |   

Можеш, але спочатку потрібно розібратися як воно працює
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| 
 |