Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 29.04.2024, 20:09   #1
Павел56
Пользователь

По умолчанию Терасна дошка

Торік придбав терасну дошку, а вона вже почала руйнуватися. Підкажіть, де в цьому місті можна купити міцний матеріал, що прослужить довго?
Павел56 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 30.04.2024, 09:28   #2
albelen36
Местный

Ми давно з дружиною думали оновити стару терасу у дворі. Покриття було пошарпаним і зношеним, вже не тішило око. Зважившись на ремонт, я почав шукати якісну терасну дошку. Після ретельних досліджень я знайшов натуральну терасну дошку тут за адекватною ціною та високою якістю. Замовивши її, я з нетерпінням чекав на момент, коли зможу перетворити наш двір на затишне місце для відпочинку та зустрічей з друзями. Установка пройшла швидко і я бачу, що отримав неймовірний результат.
albelen36 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 12.11.2024, 21:27   #3
ДжулияРобертс
Местный

То ви мабуть купили неякісну дошку.
ДжулияРобертс вне форума   Ответить с цитированием
Старый 12.11.2024, 21:28   #4
Malath
Местный

Мені теж довелося зіткнутися з подібною проблемою, і тому тепер я дуже ретельно вибираю матеріали для тераси. Рекомендую звернути увагу на ЛІРА деревообробну компанію https://lira-ukraine.com/ . Там можна знайти дошку відмінної якості. Вони пропонують різні варіанти деревини, оброблені для довговічності, що чудово підходять для відкритих просторів. Якість матеріалу справді на висоті, і такі дошки не так легко піддаються руйнуванню під впливом погодних умов.
Malath вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.03.2025, 20:23   #5
Сева
Местный

А где можно купить качественную террасную доску не очень дорого?
Сева вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.03.2025, 20:26   #6
Kott
Местный

Цитата:
Сообщение от Сева Посмотреть сообщение
А где можно купить качественную террасную доску не очень дорого?
Если ищешь качественную террасную доску, но не хочешь переплачивать, то рекомендую обратить внимание на магазины, которые предлагают материалы напрямую от производителей. Например, в магазине Свит Паркету, тут цена террасной доски очень приятная, при этом качество не страдает. У них есть разные варианты по древесине, а также композитные доски, которые отлично подойдут для использования на улице. Материал прочный, долговечный и выглядит стильно. Обязательно загляни, если хочешь найти хороший вариант по разумной цене!
Kott вне форума   Ответить с цитированием
Ответ