Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 25.01.2024, 13:48   #1
German333
Местный

По умолчанию Порадьте де придбати запчастини для збірки ПК

Вітаю, шановні фахівці та ентузіасти зі збірки ПК! Мені потрібно оновити мій комп'ютер, але виникла проблема з пошуком якісних запчастин. Де можна придбати надійні комплектуючі для збірки ПК? Мене цікавлять відеокарти, процесори, материнські плати та інші компоненти. Чи є в українських магазинах великий вибір, і як я можу бути впевнений у якості товару?
German333 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.01.2024, 13:48   #2
Arkids
Местный

Привіт! Я недавно сам шукав запчастини для своєї збірки ПК. Зазвичай я звертаюся до місцевих комп'ютерних магазинів або використовую онлайн платформи. Однак, важливо враховувати не лише ціну, а й репутацію продавця. Рекомендую перевіряти відгуки та рейтинги, а також звертатися до форумів для отримання досвіду інших користувачів.
Arkids вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.01.2024, 13:48   #3
Vkot
Местный

Дякую за поради! Я теж хочу оновити свій ПК і збільшити його продуктивність. Чи можливо вам порекомендувати конкретні магазини чи онлайн платформи, де ви вже раніше купували комплектуючі? І якщо ви знаєте, чи працюють ці магазини з доставкою по всій Україні?
Vkot вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.01.2024, 13:48   #4
gonshchik_petr
Местный

Ви маєте велику можливість скористатись конфігуратором збірки ПК https://telemart.ua/ua/assembly-start.html який надає компанія TELEMART. Цей інструмент дозволяє вам особисто визначити всі необхідні комплектуючі для вашого комп'ютера, враховуючи ваші потреби та бюджет. Починаючи від вибору процесора і відеокарти до пам'яті та жорсткого диска, конфігуратор допоможе вам створити оптимальну конфігурацію для досягнення вашої мети, чи то для геймінгу, роботи або інших завдань.
TELEMART визначається високою якістю продукції та обслуговування, що робить їхні комплектуючі надійними і довговічними. Гарантія на кожен товар підтверджує їхню впевненість у якості своїх продуктів.
gonshchik_petr вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.07.2024, 12:16   #5
Marime
Местный

да ,тут важно подобрать качественный вариант по платам как по мне
Marime вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.07.2024, 12:17   #6
Alisik
Местный

А мы вот только недавно были в поисках именно плат. И нам нужно было даже партию заказать на изготовление. Изначально, я думала, что это просто не решаемая задача. Так как не понятно кто таким занимается. И куда обращаться. А потом по форумам, вот мне посоветовали именно производство на профессиональном уровне. И на заказ от 5 штук мелкосерийное https://www.verikom.kiev.ua/services/izgotovlenie/ я заказала просто через данный сайт. Очень удобно по времени. Качество супер в итоге. И приехало готовое с указанные сроки.
Alisik вне форума   Ответить с цитированием
Ответ