![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт. Як правильно вибрати і купити електронну сигарету?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Доброго дня. Я замовляю електронні сигарети в Cloud Mania магазині, тож і вам рекомендую тут подивитися асортимент і підібрати щось на свій смак. Якщо не хочете витрачати час на збір сету, тоді пропонуємо купити вейп готовий до використання і рідини на різний смак. На сайті величезний вибір і ціни мене приємно порадували
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Сейчас электронные сигареты завоевывают все большую популярность не только у молодежи, но и у более взрослого поколения. Стильный, качественный вейп безопасен для здоровья и позволяет наслаждаться густым приятным паром в кафе, на улице, в клубе, в автомобиле и даже на остановках общественного транспорта. В отличие от традиционного курения, выдыхаемый пар не имеет неприятного запаха и не вызывает дискомфорт у окружающих . Я о них многое узнала этой статье https://btblady.com/news/odnorazovye...23-06-23-26858 , именно она убедила меня их покупать.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Мене ця тема теж цікавить. Ніяк не оберу собі нормальний пристрій для вейпингу
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Местный
|
![]()
Так, це дійсно не проста справа, я через це пройшов. Довго вагався, перебирав варіанти, розпитував у знайомих та дивився огляди і інтернеті. На сайті https://drsmoke.org/ua придбав собі стартовий набір для вейпингу від бренду Джул. Це один з найкращих пристроїв в цьому ціновому сегменті. Тому можете теж подивитися на сайті Др.Смок собі вейп або систему для вейпингу.
|
![]() |
![]() |
![]() |