![]() |
|
|||||||
| Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п. |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Новичок
|
Вітаю! Планую замовити чай матча, але замислилася над тим, звідки його привозять. Чи є в Україні офіційні імпортери, які працюють напряму з виробниками, чи більшість магазинів просто перепродають товар через посередників? Якщо хтось розбирався в цьому питанні, поділіться, будь ласка, інформацією.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Привіт! Я теж колись цікавився цим питанням і зрозумів, що все залежить від конкретного продавця. Багато магазинів дійсно працюють через посередників, але є й ті, хто співпрацює безпосередньо з японськими виробниками або офіційними експортерами, тому походження продукції більш зрозуміле. Для мене це стало одним із головних критеріїв вибору, адже коли замовляєш чай матча регулярно, хочеться бути впевненим у його якості та стабільному смаку. Саме тому вже давно купую в M. J. Market Україна — вони спеціалізуються на японському матча, і за весь час жодного разу не було відчуття, що товар випадкового походження. Якщо шукаєте якісний чай матча, я б радив звертати увагу не лише на ціну, а й на інформацію про постачання та виробника.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|